Előfizetői tartalom

Megjött az új kata-törvény módosítása - El sem hisszük, mi van benne

Portfolio
Annyira gyorsan kellett a kormánynak beterjesztenie az új kata-törvényjavaslatot, hogy az tele lett helyesírási hibával. A Törvényalkotási Bizottság hétfő este korrigálta ezeket egy módosító javaslat keretében, de érdemi változások a beterjesztett adószabályok tartalmával kapcsolatban nem történtek. Vagyis az eredeti formájában fogadhatják el pár órán belül a parlamenti képviselők a kisadózókat érintő adómódosítást, ezzel ellehetetlenítik a kata alkalmazását.

A kormány javaslatára 24 óra alatt fogadhatják el a képviselők a kata új szabályait, amely alapvetően írja át a katázók lehetőségeit. A törvényjavaslatról szóló összevont vita kedd délelőtt kezdődik az Országgyűlésen, amelyről élőben tudósít a Portfolio. Kapcsolódó cikkünk 2022. 07. 12. "Megdöbbentő a kata módosítása" 2022. 07. 12. Kata-módosítás: ma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés