Előfizetői tartalom

Jó reggelt, Magyarország! - Itthon is elérkezett az igazság pillanata

Egy hét leforgása alatt gyakorlatilag 180 fokos fordulatot vett a magyar gazdaságpolitika. Több olyan ügyet is korrigált a kormány az elmúlt néhány napban, amelyek korábban tabunak számítottak: adóemelés, megszorítás, engedmény Brüsszel felé, rezsicsökkentés módosítása. A külső helyzet látványos és rendkívül gyors romlása fényében ez érthető, és nem is teljesen váratlan. Mostanra derült ki, hogy nem csak a gazdasági kihívásokat kell sürgősen kezelni, hanem a hazai gazdaságpolitika lépéstévesztéseit is korrigálni kell.

Az elmúlt egy hét magyarországi eseményei, piaci fejleményei, kormányzati bejelentései után mostanra már mindenkinek világos lehet, hogy Magyarország számára is eljött az igazság pillanata. A magyar gazdaságot érő belső és külső folyamatok miatt felborult az egyensúly. Erről az elmúlt hetekben és hónapokban sokat írtunk és nyilatkoztunk podcast csatornáinkon. Az egész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés