Előfizetői tartalom

Erős üzenetet küldött Jerome Powell: hamarosan vége a nagy kamatemeléseknek

Portfolio
Magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét a Fed, amelyből kiderült, hogy a jegybank ismét 75 bázisponttal emelte az irányadó kamatot. Jerome Powell elnök a sajtótájékoztatón elmondta, hogy szeptemberben még nagy emelés jöhet, a Fed ugyanakkor hamarosan lassíthat a kamatemelési tempón. A reálgazdasági kilátásokat nem kommentálta túlságosan bőven a Fed-vezér, pedig ez érdekelte legjobban a jelenlevő újságírókat.

2022. július 27. 21:34 Megosztás A mai ülés legfontosabb üzenetei A Fed mai kamatdöntő ülésének és Jerome Powell sajtótájékoztatójának legfontosabb üzenetei, valamint a fő következtetések az alábbiak: a jegybank újabb 75 bázisponttal emelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés