Előfizetői tartalom

Hétfőtől a Mol nem árusítja a rezsicsökkentett gázpalackot, helyette kisebbeket ad el drágábban

Portfolio
A Mol megerősítette az RTL Híradónak, hogy hétfőtől nem árulja azokat a PB-gázpalackokat, amiknek az árát a kormány a rezsicsökkentés miatt befagyasztotta. Ehelyett egy kisebb palackot forgalmaznak majd drágábban. Németh Szilárd kormánybiztos korábban azt mondta, hogy a forgalmazók kijátsszák a rezsicsökkentést, ennek pedig véget vet, azonban egyelőre nem történt semmi.

Amíg a töltőknek az ára nem lépte át a maximált értéket, addig nem volt különösebb probléma a gázpalack-ellátással, de ahogy a gáz is drágul, most már nem fér bele a maximált árba, és ezért a különböző forgalmazók különböző megoldásokat próbálnak keresni arra, hogy megkerüljék a szabályozást, mondta Gépész László, a Független Benzinkutak Szövetségének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés