Előfizetői tartalom

Friss GDP-adat, és a kisker láncok eredményei a mai Checklistben

Portfolio
Ma délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A műsor első részében a ma közzétett, második negyedéves GDP-adattal foglalkozunk, ami pozitív meglepetést okozott a közgazdászoknak, de szó lesz a gazdasági növekedésre leselkedő kockázatokról, az év második felére esedékes növekedés üteméről. Az adás második részében a hazai kiskereskedelmi láncok 2021-es eredményeiről lesz szó. A közzétett bevételi és profit adatokból kiderül, hogy a Spar, az Aldi, a Tesco, a Lidl és a többi kisker hálózat hol áll a bevételi rangsorban.

Frissítés! Az adás megjelent, ide kattintva meghallgatható. Délután 5 órakor jön a Checklist szerdai adása. A műsor első témája a ma közzétett, második negyedéves GDP adat lesz. A gazdasági növekedés nagyobb lett, mint a Portfolio által előzetesen megkérdezett közgazdászok 6,1%-os prognózisa. A témával kapcsolatban Hornyák Józsefet, a Portfolio makroelemzőjét kérdezzük...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái