Előfizetői tartalom

Meglepő felfedezés érkezett a koronavírus lappangási idejéről

Portfolio
Minél tovább tud egy vírus egy szervezetben szaporodni, mielőtt tüneteket okozna, annál nehezebb megállítani, mivel a fertőzöttek nagyobb eséllyel terjeszthetik tudtukon kívül a vírust. A jó hír az, hogy a fertőzés és a tünetek kialakulása közötti időintervallum a jelek szerint csökken a koronavírus esetében - írja a Bloomberg.

A Covid-19 tulajdonságai közé tartozik, hogy lappangási ideje hosszabb, mint sok más légúti vírusfertőzésé, beleértve az influenzát és más légúti betegségeket. A Pekingi Egyetem és a pekingi Tsinghua Egyetem tudósai több mint 140 tanulmány adatait elemezték, hogy megbecsüljék a koronavírus különböző törzsei által okozott betegség lappangási idejét. A JAMA Network...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés