FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Milyen rezsi vár a vállalkozásodra? Töltsd ki a Portfolio kérdőívét most!

Portfolio
Nemcsak a lakoság, hanem a vállalkozások is kénytelenek szembesülni az energiaáremelkedés hatásaival. Sőt, mivel ők teljesen piaci alapon kapják az áramot, gázt, a drágulás tompítatlanul jelentkezik a költségeik között. Sokak számára ősszel vagy jövő januártól érvényesülnek a piac árak, de e szempontból a vállalkozói kör nagyon vegyes, ezért most megkérdezzük őket, mit várnak a következő időszakban a saját rezsihelyzetüket illetően.

Az energiaárak tavaly kezdődött megugrása idén nyáron új lendületet vett, mára az áram és gáz nyolc-tízszer annyiba kerül a piacon, mint a koronavírus-válság végén. Az újabb árhullám – amennyiben hosszan kitart – egészen más pályára helyezi Európa gazdaságait, köztük a magyart is. Az energiafelhasználás egy éven belül nem egyenletes, a hírek szerint ősztől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés