Előfizetői tartalom

Bejelentette Gulyás Gergely: hosszabb téli szünetet rendel el a kormány az iskolákban

Portfolio
Csütörtökön 11:30-tól ismét Kormányinfo kezdődik, amelyen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ismerteti a kormány szerdai ülésének legfontosabb döntéseit. Azt a kormánydöntést már tegnap már bejelentette Orbán Viktor, hogy újabb nemzeti konzultációt indítanak, ezúttal az oroszellenes uniós szankciókról. Eldőlt az is: hosszabb lesz a téli szünet, az őszi szünet terhére. A miniszter részéről elhangzott az is, hogy a kormány a forint árfolyama érdekében nem tud többet tenni, az árfolyampolitika a jegybank dolga. A mai esemény fontosabb információit az alábbi hírfolyamunkban tudósítjuk.

2022. szeptember 29. 14:13 Megosztás Elárulta Gulyás Gergely: brutálisan nő a magyar állam energiaszámlája idén Idén legalább 3-4 ezer milliárd forinttal ugrik meg a magyar állam energiaügyi kiadása – ismerte el a brutálisan magas számtartományt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés