FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Rendkívüli döntések születtek ma Brüsszelben az energiaárakról, a gázár sapkán még vitatkoznak

Négy területen fontos áram- és gázpiaci beavatkozásokról döntöttek ma az uniós energiaügyi miniszerek Brüsszelben egy újabb rendkívüli ülésen, amely egyúttal alkalmat adott arra is, hogy a megosztó témában, a gázár sapka kérdésében kifejtsék álláspontjukat. Ezt meghallgatva az Európai Bizottság jövő kedden várhatóan előáll majd a végleges gázár sapka javaslatával, hogy aztán arról jövő pénteken az állam- és kormányfők dönteni tudjanak Prágában.

Mi a mai menetrend? A szeptember eleji rendkívüli energiaügyi tanácsülés után a magyar álláspontról részletes interjút adott a Portfolio-nak Steiner Attila energiaügyi államtitkár - aki a jövő keddi Energy Investment Forum konferenciánk egyik nyitóelőadója is lesz -, majd a Bizottság szeptember 14-én véglegesítette a négy területre vonatkozó rendelettervezetet, amely itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés