Előfizetői tartalom

Sosem látott veszteség az MNB-nél – Mi történt a jegybankban?

Történelmi veszteséget ért el az első félévben az MNB, a jegybank eredménye több mint 200 milliárd forintos mínuszt mutatott. Ez persze nem meglepő, hiszen már 2021 második felében látszott, hogy az emelkedő kamatok az eredmény szempontjából rosszul jönnek, azonban még az előző félévhez képest is több mint háromszorosára hízott a veszteség. Ha pedig nem lett volna ismét jelentős profit a devizaváltáson, akkor még ennél is sokkal csúnyább lehetett volna a féléves beszámoló.

Budapest Economic Forum 2022 A magyar monetáris politika legfontosabb fejleményei is szóba kerülnek majd október 19-én a Budapest Economic Forum konferencián. Információ és jelentkezés Történelmi veszteség a jegybanknál Az első félévben 200,9 milliárd forint vesztesége volt az MNB-nek – közölte a jegybank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés