Előfizetői tartalom

Helyreállhat a rend a gáz- és árampiacon?

Portfolio
Az elmúlt időszakban szinte minden megváltozott a földgáz- és árampiacokon, a korábban elképzelhetetlen árak megjelenése alapvetően írta át az energiakereskedői és –beszerzési stratégiákat. Ma még nem lehet megmondani, hogy az új helyzetnek mi lesz a kifutása, de a problémák ellenére nincs ellenérdekeltség a fogyasztók és a kereskedők között, és közösen kell megoldást keresni a helyzetre azért, hogy mindkét fél nyerő módon jöjjön ki belőle – hangzott el a Portfolio Energy Investment Forum panelbeszélgetésén.

Egy gázkampány után és egy áramkampány közben mi az, ami kiemelten megkülönbözteti ezt a 2023-as szerződéses ciklust minden korábbitól? – dobta fel a témát a beszélgetést moderáló Felsmann Balázs, a REKK - Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont kutató főmunkatársa, a Magyar Energiakereskedők Szövetségének elnöke. A piaci helyzet elmúlt háromnegyed éves alakulását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés