Előfizetői tartalom

Új évaddal jelentkezik a színházak Netflixe

Portfolio
Harmadik évadával jelentkezik a SzínházTV, mely a hazai színházak előadásait teszi elérhetővé online platformon. Legegyszerűbben úgy lehetne bemutatni ezt a platformot, hogy ami a mozinak a Netflix, az a színháznak a Színház TV. Az energiaársokk következtében megemelkedett költségek a színházi szektort is nehéz helyzetbe sodorta, mindenki a túlélési stratégiáját rakja össze, de az online közvetítések - a pandémiai lezárásokhoz hasonlóan - most is mankói lehetnek a kőszínházaknak, és láthatóvá tudják tenni az előadásaikat - többek között erről is beszélt Radnai Márk, színház- és filmrendező, a SzínházTV alapítója a Portfolio Checklist keddi adásában.

A koronavírus-járvány okozta lezárások idején a SzínházTV egy olyan modellel állt fel, ami a kőszínházak felvételeinek költségét finanszírozta. A 2020/21-es évadban szerzett bevételből közel 200 millió forintos többletbevételhez jutottak áltunk a szerződéses kőszínházak - nyilatkozta Radnai Márk, színház- és filmrendező, a SzínházTV alapítója. A fennmaradó...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái