Előfizetői tartalom

Kőkemény válságintézkedéseket jelentett be a pécsi önkormányzat

MTI
A pécsi önkormányzat az intézményeit és gazdasági társaságait érintő általános takarékossági javaslatokat dolgoz ki, új szociális támogatásokat vezetne be, emellett a közvilágítási rendszer korszerűsítését és a vízszolgáltató villamosenergia-függetlenedését célzó intézkedési terveket is megfogalmaz - mondta a baranyai megyeszékhely külsős alpolgármestere kedden, városházi sajtótájékoztatón.

Ruzsa Csaba közölte: energiatakarékossági intézkedéscsomag összeállításához látott hozzá a helyhatóság szakértők, a városi cégek és intézmények bevonásával. A még alakuló dokumentum jelenleg több mint száz javaslatot tartalmaz, a végleges változatot politikai vitára bocsátják majd a közgyűlés egy októberi ülésén - mondta. Kiemelte, Pécsen a villamos energia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés