Előfizetői tartalom

Hogy vészeli át a magyar gazdaság az energiaválságot? Egy hét múlva jön az év legfontosabb gazdaságpolitikai konferenciája!

Portfolio
Egy hét múlva tartjuk a Marriott Hotelben a 2022-es Budapest Economic Forumot, mely a Portfolio legfontosabb gazdaságpolitikai konferenciája. Naponta hallunk-olvasunk a küszöbön álló energiaválságról, a forint fékezhetetlen zuhanásáról vagy a vállalati finanszírozás nehézségeiről, így témákban biztos nem lesz hiány, igyekeztünk a legfontosabb hazai és nemzetközi szakembereket megnyerni, hogy tartsanak velünk a konferencián.

Budapest Economic Forum 2022 Még nem késő lefoglalni a helyét a Budapest Economic Forum konferenciára, ha érdeklik a legfontosabb aktuális gazdasági kérdések és kihívások! Információ és jelentkezés Október 19-én szerdán reggel 8 órakor kezdődik a Portfolio kulcsfontosságú gazdaságpolitikai konferenciája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés