Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely bejelentette: hatalmas változás jön a napelemeknél!

Portfolio
Szerdán ülést tartott a kormány, a fő téma az energiaválság, annak következményei és kezelése voltak. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön ismertette a legfontosabb döntéseket. Ezek közül kiemelendő, hogy az újonnan telepítendő napelemek esetében a kormány felfüggeszti a megtermelt energia betáplálásának lehetőségét. Kiderült az is: a kormány az eddig tervezettnél nagyobb béremelésre készül a pedagógusok számára. A forint történelmi mélypontja a kormány szerint szinte csak a magas energiaárakkal és magas energiakitettséggel függ össze.

2022. október 13. 15:20 Megosztás Tömegsport Decemberben át lesz tekintve a költségvetés, a tömegsporttal is foglalkozik majd a kormány, mivel az extrém energia-áremelkedés a létesítmények fenntartásában csillagászati költségeket fog eredményezni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés