Előfizetői tartalom

Itt a három legjobb munkahely a világon

Portfolio
A Forbes immár hatodik éve tette közzé a világ legjobb munkáltatóinak rangsorát. A 2022-es listát a Statistával együttműködve állították össze, a piackutató cég 57 ország 150 000 teljes és részmunkaidős munkavállalóját kérdezte meg a multinacionális vállalatoknál, hogy megállapítsa, melyek azok, amelyek kiemelkedőek olyan területeken, mint: impakt és vízió, tehetségfejlesztés, nemek közötti egyenlőség és társadalmi felelősségvállalás. Az idei listán összesen 800 vállalat szerepel, a teljes rangsort itt lehet megnézni. Cikkünkben az első három helyezettel foglalkozunk, megnézzük, hogy mit érdemes tudni a nagyvállalatokról 2022-ben.

Első helyezett: Samsung A Samsung csoportot 1938-ban alapították, székhelye Szöulban található, a dél-koreai vállalat jelenleg világszerte több, mint 260 ezer munkavállalót foglalkoztat, a cég bevételei a dél-koreai GDP 20 százalékát teszik ki. A Forbes gyűjtése alapján a friss diplomások körében keresett vállalatoknál is az egyik legjobb munkáltatóként szerepelt a cég....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés