Előfizetői tartalom

Reagált Brüsszel a magyar kormány szankcióellenes retorikájára

Portfolio
Az Oroszországgal szembeni szankciókat az Európai Tanács keretében egyhangúlag fogadta el a 27 tagállam - így reagált Magyarország szankciós retorikájára az Európai Bizottság. Bemutatják, hogy a kirótt uniós szankcióknak súlyos gazdasági következményei vannak Oroszországra nézve. Cáfolják, hogy Oroszország energetikai óriás, az EU pedig törpe, ahogy azt is, hogy a magas gázárakat az uniós szankciók okozzák. Összességében a Bizottság a magyarországi belpolitikai vitákra reagál a szankciók kapcsán, ami meglehetősen szokatlannak mondható a testület részéről.

Az EU összes országa részese a szankcióknak A napokban tájékoztató kampányba kezdett az Európai Bizottság az Oroszország ellen meghozott szankciók hátteréről, a nemzeti konzultáción a magyar kormány által sulykolt üzenetekkel párhuzamosan, és ennek jegyében a napokban hivatalosan is reagáltak a bombás plakátokra, majd egy külön Facebook-posztban és infografikán magyarázták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés