Előfizetői tartalom

Megvan a svájci-magyar megállapodás: 40 milliárdos fejlesztési program indul

MTI
Egy 2,5 éves tárgyalási folyamat után aláírták a svájci–magyar együttműködési program második időszakának keretmegállapodását, amelynek keretében Svájc 87,6 millió frank támogatást nyújt magyarországi projektek végrehajtására. Ez a mintegy 35 milliárd forintos összeg a magyar társfinanszírozással együtt közel 40 milliárd forintnyi fejlesztések előtt nyitotta ki az utat a következő tíz év során.

A keddi aláírási eseményen Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, illetve Jean-Francois Paroz svájci nagykövet (fenti képünkön balra) vett részt, amely esemény kapcsán a magyar miniszter úgy fogalmazott az MTI tudósítása szerint: egy olyan sikeres együttműködés tudnak most megújítani, amely eddig is kézzelfogható hasznot hozott Magyarországnak, és reméli, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés