Előfizetői tartalom

Újít a Szerencsejáték Zrt - A Mol-kutakon is megjelennek népszerű termékeik

Portfolio
Bővíti termékei elérhetőségét a Mol töltőállomásain a Szerencsejáték Zrt. Az eddigi 48 árusító hely mellett 2022 novemberétől újabb 307 töltőállomáson érhetőek el a nemzeti lottótársaság termékei. A partnerség kibővítésével a Mol újabb lépést tesz annak érdekében, hogy a töltőállomásait komplex szolgáltatási központtá alakítsa át.

Magasabb szintre emelte a 18 éve indult stratégiai együttműködését a két meghatározó hazai nagyvállalat, mellyel a magyarországi Mol kúthálózat több mint kétharmadában elérhetővé váltak a Szerencsejáték Zrt. termékei. A kibővített együttműködés keretében november második felétől a nemzeti lottótársaság teljes termékpalettája az eddigi 48 helyett már 55 Mol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés