Előfizetői tartalom

Felpörgött a közlöny: államtitkárok távoznak a kormányból, de új államtitkárokat is kineveztek

Portfolio
A Magyar Közlöny szerda este 11 óra után megjelent friss számából derült ki, hogy több államtitkár távozik több minisztériumból, de közben új emberek is csatlakoznak a kormányhoz december elsejével. Egyúttal ebben a közlönyben jelent meg Lantos Csaba kinevezéséről szóló döntés, de az is megtalálható a 192 oldalas dokumentumban, hogy Lázár János miniszteri megnevezése is változik.

Az államfő az egyik határozatában kihirdette, hogy december elsejei hatállyal Lantos Csabát energiaügyi miniszterré nevezi ki Novák Katalin köztársasági elnök. Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 24. Lantos Csaba: A legfőbb feladat az ország energiaszuverenitásának megteremtése 2022. 11. 21. Máris átalakul az Orbán-kormány 2022. 11. 14. Ki az a Lantos Csaba, az Orbán-kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés