Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: a munkahelygyilkos adó miatt állások tízezrei szűnnének meg Magyarországon

Portfolio
Péntek reggel fél nyolctól interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak. A kormányfő elmondta, Magyarország nem támogatja a globális minimumadó bevezetését, szerinte munkahelyek tízezrei szűnnének meg emiatt Magyarországon. Elmondta azt is, Magyarország továbbra is importáklhat olajat, nekünk nem kell tartani attól, hogy ellátási problémáink lesznek, ám az olajár Magyarország számára is problémát jelent. Elmondása szerint az elszállt energiaárak miatt évente 4000 milliárd forint hiányzik a magyar költségvetésből, és ezt valahogy elő kell teremteni, ezen dolgoznak jelenleg.

2022. december 02. 07:53 Megosztás Költségvetés Most dolgoznak azon, hogy legyen mozgástér a nyugdíjemelésre. A Magyarországra érkező energia ára 2021-ben 7 milliárd eurós egyenleget mutatott, ez 2022-ben 17 milliárd, 2023-ban ez feljebb is mehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés