Előfizetői tartalom

Kiderült: 1700 cég és önkormányzat élt az árampiaci mentőövvel - Üzent a kiváróknak az Energiahivatal

Portfolio
A hétfő éjféli határidőig összesen 1699 vállalkozás, önkormányzat és társadalmi szervezet igényelte a vészhelyzeti áramellátási lehetőséget, amely januártól lép hatályba és havonta változó áron kapják majd az áramot az állami MVM Nexttől – derült ki az Energiaügyi Minisztérium keddi közleményéből. Az eredmények tükrében kiadott egy újabb figyelmeztetést az Energiahivatal, miszerint amely cég kivár, hogy jobb kereskedői árajánlatot kapjon, azt kockáztatja, hogy ellátatlan marad januártól, így a vállalkozása működése veszélybe kerülhet.

Megvan a nyilatkozattétel eredménye Arról, hogy az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult érintett körnek nyilatkozatot kellett tennie december 19-ig, hogy ha nincs érvényes árampiaci szerződése az új évre, illetve elfogadott ajánlata sem, akkor igénybe veheti a vészhelyzeti ellátást, egy múlt heti Közlöny alapján már beszámoltunk. Most, hogy lejárt a jelentkezési határidő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés