Előfizetői tartalom

Figyelem! Visszahívnak két Ikea-slágerterméket

Portfolio
Az Ikea visszahívja esés és sérülés veszélye miatta saját gyártású és forgalmazású 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű Odger forgószéket, az Almondy pedig visszahívja az Ikea által forgalmazott, L2140 tételkóddal és 2023.11.18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortákat.

Balesetveszélyes forgószék Az Ikea arra kéri azokat, akik 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli) ellátott antracitszínű Odger forgószéket vásároltak, hogy függesszék fel a termék használatát, mivel fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat. A vállalat kéri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés