Előfizetői tartalom

Üres polcokra figyelmeztetnek: iparkodni kell az év végi pezsgő megvásárlásával

Portfolio
Az Ukrajna ellen indított háború begyűrűzött a pezsgőpiacra is, az üveg és a drótkosarak kapcsán is problémákat okozott az ellátásban, ez azóta stabilizálódott – jelentette ki Müller Kornél a vg.hu-nak adott interjújában. A Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója beszélt arról is, hogy az év végi megnövekedett kereslet polci készlethiányt okozhat az utolsó napokban egyes termékeknél.

Müller Kornél a lapnak adott interjújában kiemelte, a pezsgők ára az átlagos élelmiszer-infláció mértékéhez képest kevésbé emelkedett. Rámutatott, hogy az Ukrajna ellen indított háború kitörésekor voltak problémák az ellátással, az üveg és a drótkosarak kapcsán, mostanra viszont szerencsére stabilizálódott a nyersanyagellátásuk. Arra a kérdésre, hogy lesz elegendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés