Előfizetői tartalom

Elképesztő: 15 fok van a fél országban karácsony másnapján

Portfolio
Az előrejelzésekkel összhangban az ilyenkor szokásosnál jóval enyhébb az idő karácsony másnapján, hiszen az Időkép hőtérképe szerint a fél országban 15 fok van kora délután, az Országos Meteorológiai Szolgálat hőtérképén pedig a 18 fokos érték is felbukkant a Dél-Dunántúlon. Sőt, az előrejelzések azt ígérik, hogy ez a szokatlanul enyhe időjárás az év végéig is kitart, szilveszter napján bőven 10 fok feletti hőmérséklet is jöhet napközben.

Azt már a tegnapi előrejelzésben is olvashattuk, hogy ma szokatlanul enyhe lehet az idő, de ezt megtapasztalni karácsony másnapján mégiscsak különleges érzés lehet; igaz nem teljesen megdöbbentő azok után, hogy 24-én több évtizedes melegrekord is megdőlt Budapesten. Kapcsolódó cikkünk 2022. 12. 25. Melegrekord dőlt Budapesten Mindezen előzmények után is furcsa lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés