Előfizetői tartalom

Segítséget kérnek a kormánytól a gyógyszer-nagykereskedők

Portfolio
A gyógyszergyártók és a gyógyszertárak között ingázó nagykereskedőket is sújtják a jelenlegi kedvezőtlen gazdasági folyamatok, mivel gyógyszer-nagykereskedők költségstruktúráját három fő komponens határozza meg: az üzemanyag-, a bér- és az energiakiadás. A helyzetüket az sem segíti, hogy a szektor szereplőinek számításai szerint jövőre stagnál, rosszabb esetben csökken majd a gyógyszertári forgalom, ezért mihamarabbi megoldást várnak a kormánytól - számolt be a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének  álláspontjáról a VG.hu.

A csökkenő árrésre panaszkodnak a gyógyszer-nagykereskedők A mostani gazdasági helyzettől független, már-már krónikusnak mondható problémája a gyógyszer-nagykereskedőknek, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által támogatott gyógyszerek nagykereskedelmi árrése folyamatosan csökken – nyilatkozták a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének vezetői a Világgazdaságnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés