Előfizetői tartalom

Megjött a friss előrejelzés, erre számít az Orbán-kormány

December 30-án töltötte fel a kormány hivatalos oldalára a Pénzügyminisztérium a szokásos, minden év végén megjelenő, következő évekre szóló makrogazdasági és költségvetési előrejelzését. Ezúttal nemcsak a dokumentum tartalma, hanem formátuma is érdekes: a megszokottnál ugyanis sokkal rövidebb, és már csak a táblázatokat tartalmazza. De ezekből is kiolvasható néhány fontos megállapítás.

December 30-án, vagyis a 2022-es év utolsó munkanapján került fel a kormány hivatalos oldalának dokumentumtárába a frissített, 2022-2026 közötti évekre vonatkozó makrogazdasági és költségvetési előrejelzés. Az már bevett szokás a kormány részéről, hogy az év utolsó napjaiban teszi közzé ezt a fontos dokumentumot, ezúttal viszont változtatott némiképp a gyakorlatán:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés