Előfizetői tartalom

Nehéz helyzetbe kerültek azok, akik az olcsó cigarettát keresik

Jelentősen visszaesett a lefoglalt dohánytermékek mennyisége 2022-ben. Mivel a felderítési esetszámok még emelkedtek is, arról lehet szó, hogy a csempészek kisebb mennyiségekkel próbálkoznak, ami nem csoda hiszen a háború miatt nagyobb a hatóságok aktivitása az ukrán-magyar határon. A csempészcigaretta pedig nagy része Ukrajna felől érkezik.

A háború, pontosabban a határon tevékenykedő rendőrök, határőrök és adóellenőrök nagyon megnehezítették a cigarettacsempészek dolgát. Ez olvasható ki legalábbis a NAV friss adataiból a lefoglalt dohánytermékekről. A felderítési esetszámok nem csökkentek, sőt két kategória esetében még nőttek is azonban a lefoglalt mennyiség visszaesett. A cigaretta esetében 2021-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés