Előfizetői tartalom

Nagyon várják a magas infláció miatt a nagyobb béremelést az állami cégeknél

Portfolio
A Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fórumának ülésén az állami közszolgáltató társaságok - a MÁV-Volán-csoport, a Magyar Posta és az állami közművek - 2023. évi béremelésről egyeztettek a nagyvállalatok, a szakszervezetek és a kormány képviselői - olvasható a Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetségének MTI-n megjelent közleményében.

A Fórum ülésén az elmúlt időszak aktualitásáról tárgyaltak, így a közszolgáltatások folyamatos fenntartásáról és a munkahelyek megtartásáról a COVID-járvány által okozott kihívások közepette, valamint az energiaválság okozta vállalati nehézségekről és költségvetési többletterhekről is - áll a tájékoztatóban. A kormányzati oldal képviselői arról is tájékoztatták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés