Előfizetői tartalom

Reagált Orbán Viktor sajtófőnöke a magyar EU-tagságra: ez nem kívánságműsor

Egy amerikai újságírókkal folytatott háttérbeszélgetésről szóló beszámolóban idéztek egy mondatot, mely azt állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szerint nem kellene Magyarországnak az EU-ban maradni. Havasi Bertalan államtitkár, a miniszterelnök szóvivője tisztázta, hogy a miniszterelnök EU-tagsággal kapcsolatos álláspontja nem változott, nincs szó kilépésről.

Ahogy arról beszámoltunk, az American Conservative újságírója, Rod Dreher egy hosszú cikkben írt egy két órás beszélgetésről, melyet a Mathias Corvinus Collegium The Future of Publishing című konferenciájára érkező külföldi újságírók folytattak a Karmelita kolostorban Orbán Viktorral. A miniszterelnököt kérdezték az orosz-ukrán háborúról, valamint az Európai Uniós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés