Előfizetői tartalom

Rendkívüli nyomásgyakorlásba kezdenek a magyar orvosok, megjelentek a kamara követelései

Portfolio
Ne írják alá a háziorvosok az új ügyeleti szerződéseket, helyezzék letétbe feladatellátási szerződéseik felmondását, a kórházi orvosok pedig az önkéntes többletmunkájuk felmondását helyezzék letétbe  a kormánnyal folytatandó tárgyalások eredménytelensége esetére – ezt szavazta meg közel egyhangúlag a Magyar Orvosi Kamara szombaton megtartott rendkívüli Országos Küldöttközgyűlése. Sokkal kevesebb pénzből és rosszabbul működik a hazai egészségügy, mint az uniós vagy akár a regionális országoké - hívja fel a figyelmet a kamara.

A szombati találkozót azért hívták össze, hogy ott eldöntsék, milyen módon tudnak tenni a magyar betegek helyzetének jelentős romlása és az orvosok kiszámíthatatlan munkakörülményei ellen. A MOK az egészségügyi rendszer hibáinak állandó foltozgatását, a látszatmegoldásokat nem tartja járható útnak. Az egészségügy további leépülésének megállítása és a folyamat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái