Alkalmazkodás nélkül nem maradhat talpon a mezőgazdaság

Portfolio
Jelentős változást él meg a mezőgazdaság, azon belül a növénytermesztés több területen is – derül ki a Portfolio Podcast Lab által készített interjúkból, amelyet az Alapvetés agropodcast extra kiadásaként teszünk közzé. A megváltozó gazdálkodási környezet felértékeli az alkalmazkodás képességét, akár klímatényezőkről, támogatási lehetőségekről vagy finanszírozásról van szó.

A növénytermesztés változatos témáival, így a vetőmagpiaccal, a támogatáspolitika lehetőségeivel, és a kukoricafeldolgozással, valamint az agrárfinanszírozás kérdéseivel is foglalkozik az Alapvetés Extra, a Portfolio mezőgazdasági és élelmiszeripari podcastjének különkiadása.

Az adást a Portfolio Podcast Lab a közelmúltban Magyarország legnagyobb mezőgazdasági gépkiállításán, az Agromashexpón a helyszínre kitelepült podcast-stúdiónkban készített interjúkból válogattunk össze.

Az adásban megszólal Sándorfy András, a Marton Genetics vezérigazgatója, Madarász István, az Agrárminisztérium osztályvezetője, Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója és Szabó István, az OTP Agrár ügyvezető igazgatója is.

Fotó: Getty Images

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF