Előfizetői tartalom

Mutatjuk, hol indultak el idén az ország legnagyobb beruházásai

Portfolio
Bár a magasépítési szektor még mindig küzd a kihívásokkal, a mélyépítés láthatóan kezd magára találni. Az EBI legfrissebb Építésaktivitási Jelentése alapján megnéztük, hogy indult az idei év a hazai építőiparban. A jelentésből kiderül, hol vannak és melyek az ország legnagyobb idén elindult beruházásai, hogyan teljesített Budapest, és mik azok a régiók, ahol továbbra is alacsony az építkezések volumene.

A korábbi időszakhoz képest az idei első negyedévben nagyobb volumenben indultak az országban kivitelezések. Az ennek nagyságát mérő Aktivitás-Kezdés mutatója az elmúlt 6 negyedév egyikében sem alakult ilyen magasan. A megkezdett építkezések összértéke 807 milliárd forint volt. A 2018-2023 közötti időszakban alig akadt olyan negyedév, amikor a mostaninál több beruházás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés