Előfizetői tartalom

Tömeges felháborodás az Amazonnál, ismét be kell menniük az irodákba a dolgozóknak

Portfolio
Az Amazon alkalmazottai ismét hangot adtak elégedetlenségüknek Andy Jassy vezérigazgató nemrég bejelentett döntésével kapcsolatban, aminek értelmében az embereknek ismét vissza kéne térniük az irodákba dolgozni. A protestálók egy belső weboldalon küldtek üzeneteket az új intézkedéssel szembeni véleményükkel kapcsolatban.

A tech-cégnél dolgozók egy csoportja létrehozott egy Slack-csatornát, és egy belső petíciót fogalmazott meg, amiben visszautasítják az intézkedést, aminek értelmében május 1-jétől kezdve hetente legalább három napot az irodákban kéne dolgozniuk. A tegnap létrehozott csoport jelenleg 16 ezer tagot számlál, kedd estig mintegy 5000 alkalmazott írta alá a petíciót. Az alkalmazottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés