FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: fogadni lehet rá, hogy decemberre véget ér a két számjegyű drágulás

Portfolio
Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában kijelentette: fogadni lehet rá, hogy december/december alapon egyszámjegyű lesz az infláció, márciusban pedig lassulni fog. A háború egyéves évfordulóján a miniszterelnök kifejtette: ezt a háborút nem tudja megnyerni sem Ukrajna, sem Oroszország. A kormányfő a két új NATO-tagország felvétele kapcsán azt mondta, azt kéri, hogy az országgyűlési képviselők támogassák Svédország és Finnország felvételét a NATO-ba.

2023. február 24. 07:54 Megosztás Egyszámjegyű infláció Tudjuk-e tartani azt a vállalást, hogy az infláció egy számjegyű lesz év végére: erre fogadni is lehet, azt a 20 döntést, amit meg lehet és meg kell hozni, a magyar kormány meghozta - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés