Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: Nem akarunk orosz-magyar határt

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök ma az Országgyűlésben napirend előtt beszédében elmondta, hogy Európa egyre több fegyvert küld Ukrajnába, és ennek az lehet a következménye, hogy "lépésről-lépésre belesodródik a kontinens a háborúba", amit Magyarország ellenez. A miniszterelnök beszélt a gazdasági helyzetről és kilátásokról is, valamint ismertette a kormányzati intézkedéseket. Orbán Viktor ezekben a percekben reagál a frakcióvezetői válaszokra. Ezt követően az azonnali kérdések órájában is kérdezni fogják Orbánt, az eseményről élőben tudósítunk.

2023. február 27. 19:46 Megosztás Kimondta Orbán Viktor az árstopok kivezetésének várható menetrendjét „Az árstopok kivezetésére nem kerülhet sor addig, amíg az infláció érezhetően és hosszabb távon nem kezd csökkenni” – hangsúlyozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés