Előfizetői tartalom

Újabb CAF villamosok érkeznek

Portfolio
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Fővárosi Önkormányzat újabb járművekkel bővíti a budapesti járműparkot. A múlt csütörtökön közzétett kormánydöntés értelmében újabb 31 villamossal gazdagodik a főváros. A tavaly októberben bejelentett 20 villamos 2024 nyarától jön majd Budapestre, a további 31 jármű pedig ezután, folyamatosan érkezik a fővárosba - közölte a közlekedési cég.

Az Európai Unió támogatásával érkező villamosokkal jelentősen bővülhet az alacsonypadlós kapacitás Budapesten. Olyan helyszíneken – a többi között a 14-es villamos vonalán –, ahol jelenleg csak néhány akadálymentes villamossal lehet utazni, a jövőben több CAF jármű fog közlekedni. 2022-ig összesen 73 alacsonypadlós CAF-villamos állt forgalomba. Ezek közül 17 hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés