Előfizetői tartalom

VPN 2023: mutatjuk, mi az a VPN, illetve hogyan védheted meg magad és spórolhatsz a használatával

Portfolio
Egyre többen tudják, mi az a VPN és mik a VPN kapcsolat előnyei, azonban sokan nem tudják, hogy a VPN nemcsak nagyobb védelmet, hanem több streamingtartalmat, illetve bizonyos esetekben alacsonyabb árakat, gyorsabb internetet is jelenthet. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a VPN működéséről és arról, hogy mire jó a VPN.

Mi az a VPN? Miért jó a VPN? A VPN egy rövidítés, jelentése: Virtual Private Network, vagyis virtuális privát hálózat/virtuális magánhálózat). Manapság egyre többen tudják, mi is az a VPN és mi a VPN szolgáltatás előnye, hiszen a VPN ismert lehet azok számára, akik home office-ban dolgoznak, vagy esetleg irodai munkájuk során távoli szerverekhez kell hozzáférniük. A VPN...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés