Előfizetői tartalom

Hatalmasat ugorhatnak a balatoni szállásárak

Portfolio
Az országosan tapasztalható áremelkedések a Balatont sem kerülik el. A Pénzcentrum szerint ugyan jó szezonra számítanak az ország legnagyobb nyári üdülőhelyén, de előre láthatóan átlagosan nagyjából 18%-kal fog emelkedni a szállások ára, de lesz olyan hely, ahol ez a emelkedés a harminc, vagy akár a negyven százalékot is elérheti.

Akár még a 2019-es csúcsszezonnál is jobbat zárhat idén a belföldi turizmus: a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója, Horváth Péter nemrég elmondta, hogy ezt a várakozást erősítik a januári adatok is: jól hajrázott a turisztikai ágazat 2022 végén, és ezt sikerült átmenteni 2023 elejére is. A Pénzcentrum értesülései szerint több mint valószínű az is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés