Előfizetői tartalom

Michael Jordan eladhatja a kosárlabdacsapatát

Portfolio
A Charlotte Hornets kosárlabdacsapat tulajdonosa, a hatszoros NBA-bajnok és ötszörös MVP Michael Jordan tárgyalásokat folytat arról, hogy eladja a csapat többségi tulajdonrészét a Hornets kisebbségi tulajdonosa, Gabe Plotkin és az Atlanta Hawks kisebbségi tulajdonosa, Rick Schnall által vezetett csoportnak - értesült az ESPN.

Ha a tranzakció létrejön, Jordan várhatóan kisebbségi részesedéssel rendelkezik majd a csapatban, állítják a lap forrásai. Jordan 2020-ban jelentős kisebbségi részesedést adott el Plotkinnak, a Melvin Capital alapítójának és befektetési igazgatójának, valamint Daniel Sundheimnek, a D1 Capital alapítójának és befektetési igazgatójának, és a források szerint Sundheim...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés