Előfizetői tartalom

A világ TOP100 legjobb vezetőképzője közé kerülne a SEED

Portfolio
A SEED Executive School 9 évvel az alapítása után, egyedüli magyar intézményként kerülne fel a Financial Times, a világ legjobb vezetőképzőit értékelő rangsorába. A régió elhúzott Magyarország mellett: cseh, szlovén, lengyel és török intézmények is szerepelnek azon a listán, amelyet a párizsi központú HEC Paris vezet. A Mol és az OTP által alapított business school a Corvinus Egyetemmel közösen nyújt regionális programokat, és do-how alapú oktatási filozófiájával, stratégiai szemlélettel különbözteti meg magát a versenytársaitól. A kurzusokon 120 cégtől már több mint 1000 vezető vett részt, és külön program segíti az alumni közösség megtartását is.

A Financial Times világ TOP100 vezetőképzőjét értékelő listáját nyugat-európai és tengerentúli intézmények dominálják, azonban Magyarország tágabban vett régiójából is több képzés felkerült a listára. Közülük is kiemelkedik a szlovéniai IEDC-Bled School of Management, amely közel 40 éve készíti fel az adott kor kihívásaira a vezetőket. Míg a szlovén intézmény...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái