Előfizetői tartalom

Ehhez az országcsoporthoz csatlakozik Nagy-Britannia, hogy enyhítse a Brexit fájdalmait

MTI
Nagy-Britannia csatlakozik az Átfogó és Előremutató Csendes-óceáni Partnerség (CPTPP) nevű szabadkereskedelmi szerveződéshez. A londoni miniszterelnöki hivatal pénteken jelentette be, hogy létrejött az erről szóló megállapodás. Nagy-Britannia várhatóan még az idén az országcsoport tagja lesz, Ausztrália, Brunei, Kanada, Chile, Japán, Malajzia, Mexikó, Új-Zéland, Peru, Szingapúr és Vietnam mellett.

Nagy-Britannia csatlakozik az Átfogó és Előremutató Csendes-óceáni Partnerség (CPTPP) nevű szabadkereskedelmi szerveződéshez. A londoni miniszterelnöki hivatal pénteken jelentette be, hogy létrejött az erről szóló megállapodás. A hátralévő jogi és adminisztratív teendők elvégzése után Nagy-Britannia várhatóan még az idén az országcsoport tagja lesz. London 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés