Előfizetői tartalom

Még bent lehet az alagútban Magyarország, de lassan kiérhet a fényre

Portfolio
Az év első negyedévben még folytatódhatott a magyar GDP visszaesése, viszont a harmadik negyedévtől erőteljes visszapattanás jöhet – vélik friss elemzésükben az ING Bank szakemberei. Szerintük elérhető az egyszámjegyű infláció az év végére, a forint pedig az utóbbi hetek kisebb megingása után újra rátalálhat az erősödés útjára.

Még tart a recesszió, de látszik a fény az alagút végén A magyar gazdaság ugyan jelenleg technikai recesszióban van, de azt gondoljuk, hogy ez rövidéletű lesz, a harmadik negyedévtől érezhető visszapattanás indulhat el – olvasható az ING Bank friss elemzésében. A GDP visszaesésének oka az utóbbi hónapokban részben a lakossági fogyasztás lassulása volt, viszont a bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés