Előfizetői tartalom

Jelentős változások lehetnek Paks II. körül egy belsős vállalati magazin szerint

Portfolio
A szigorúan bebetonozott szerződéses keretek inkább lassítják a Paks II. projekt előrehaladását, miközben a magyar megrendelő és az orosz fővállalkozó számára biztosított tágabb mozgástér segíthetne azt gyorsítani, és megvan a felhatalmazásunk módosítási javaslatokat tenni, így „ha minden területen egy kis változást el tudunk érni, akkor ezek nem egyszerűen összeadódnak, hanem összeszorzódnak és exponenciálisan tudjuk egyszerűsíteni, gyorsítani a folyamatainkat” - jelezte a Paks II. Zrt. márciusi, elsősorban a munkavállalóknak és a szakmai partnereknek szóló, minap publikált társasági magazinjában Jákli Gergely.

A Paks II. Zrt. elnök-vezérigazgatója azután nyilatkozott az Atomszféra című magazinnak, hogy Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója elismerte: átgondolják a Paks II. projekt szerződéses kereteit, tekintettel az egyre szigorúbb nyugati szankciókra, illetve az ország várható áramigényére is, amely nem teszi lehetővé, hogy egy teljesen új atomerőművi projektbe...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái