Előfizetői tartalom

Jelentős változások lehetnek Paks II. körül egy belsős vállalati magazin szerint

Portfolio
A szigorúan bebetonozott szerződéses keretek inkább lassítják a Paks II. projekt előrehaladását, miközben a magyar megrendelő és az orosz fővállalkozó számára biztosított tágabb mozgástér segíthetne azt gyorsítani, és megvan a felhatalmazásunk módosítási javaslatokat tenni, így „ha minden területen egy kis változást el tudunk érni, akkor ezek nem egyszerűen összeadódnak, hanem összeszorzódnak és exponenciálisan tudjuk egyszerűsíteni, gyorsítani a folyamatainkat” - jelezte a Paks II. Zrt. márciusi, elsősorban a munkavállalóknak és a szakmai partnereknek szóló, minap publikált társasági magazinjában Jákli Gergely.

A Paks II. Zrt. elnök-vezérigazgatója azután nyilatkozott az Atomszféra című magazinnak, hogy Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója elismerte: átgondolják a Paks II. projekt szerződéses kereteit, tekintettel az egyre szigorúbb nyugati szankciókra, illetve az ország várható áramigényére is, amely nem teszi lehetővé, hogy egy teljesen új atomerőművi projektbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés