Előfizetői tartalom

Ezt érdemes tudni az új típusú energiabeszerzési szerződésekről

Portfolio
A hosszú távú árambeszerzési (PPA) megállapodás főbb típusait és különbségeit, valamint a szerződéses konstrukciók előkészítésének főbb szempontjait mutatta be a Portfolio Vállalati energiabeszerzés 2023 című konferenciáján tartott előadásában dr. Hanis Dávid, az Oppenheim Ügyvédi Iroda ügyvédje (címlapképünkön) és dr. Légrádi Gergely ügyvéd, az Oppenheim Ügyvédi Iroda partnere.

A PPA-szerződések – amint ez Tihanyi Gábor, az E.ON Energiamegoldások Kft. Megbízott Zöldenergia Értékesítési Vezetőjének korábbi előadásában is elhangzott – olyan, a vállalkozás(ok) mint vevő(k) és a villamos energia termelő mint eladó között létrejövő hosszú távú szerződés, amely alapján a vállalkozások megújuló alapú villamos energiát (és a kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés