Előfizetői tartalom

Megdöbbentő vallomást tett a Spar az árstoppal kapcsolatban

Nem a magánvásárlók miatt kellett mennyiségi korlátozást bevezetni az árstopos termékek miatt, ugyanis sok étterem és cukrászda is rászokott arra, hogy például a Sparokban szerezze be a csirkehúst vagy éppen a cukrot - mondta Heiszler Gabriella, a Spar elnök-ügyvezetője, aki azt is elárulta, hogy a 2,8-as zsírtartalmú UHT tejek forgalma a négyszeresére emelkedett az árstop alatt.

Az ügyvezető azt is elmondta, hogy korábban a 1,5 százalékos tejek forgalma volt nagyobb, de mostanra több mint kétharmadot ad az árstopos 2,8-as. Cukorból háromszor több fogy, mint az árstop előtt - tette hozzá a cég szerdai sajtótájékoztatóján. Lapunk kérdésére elmondta, hogy 2022 felemás év volt, ugyanis a termékforgalom a pozitív mérlegű első félévvel szemben mínuszos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés