Előfizetői tartalom

Új időszakba léptünk: tartós infláció és lassú felzárkózás vár Magyarországra

Portfolio
A forint reálfelértékelődésére, hiteles inflációs politikára, szigorú és következetes kamatpolitikára, a gazdaság hatékonyságnövelésére van szükség ahhoz, hogy tűrhető felzárkózási pályán legyen Magyarország a következő évtizedben – értettek egyet vezető közgazdászok a Portfolio csütörtöki Hitelezés 2023 konferenciájának záró, makrogazdasági kerekasztal-beszélgetésében. Surányi György, Tardos Gergely és Virovácz Péter véleményét ismerhette meg a szakmai közönség.

Pr és marketing workshoppal, illetve makrogazdasági kerekasztal-beszélgetéssel zárult a Portfolio Hitelezés 2023 konferenciája. Utóbbit Madár István, a Portfolio vezető elemzője moderálta, és a magyar gazdaság helyzetének értékelésről szólt. Tudósításunk a konferenciáról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 04. Mikor és hogy támad fel a hitelezés Magyarországon?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés