Előfizetői tartalom

Optimizmusba vegyült aggodalom lett úrrá a magyar vállalkozásokon

Bár a teljes makrogazdasági környezetet rossznak látják, saját vállalkozásaik jövő képeit tekintve optimisták a hazai kis- és középvállalkozások. A legnagyobb problémának az inflációt, a magas energiaárakat és a kiszámíthatatlanságot látják a cégvezetők. A negatív hatások ellenére viszont nem terveznek leépítést a hazai cégek - derül ki a 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és az Egyensúly Intézet közös, első alkalommal kiadott vállalkozói hangulatot felmérő jelentéséből.

Idén ünnepli 35. jubileumát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a szakmai érdekképviselet pedig a korábbi jól kialakult érdekképviseleti struktúra megtartása mellett, megújulásra készül. A szervezet eddig is figyelt a vállalkozói visszajelzésekre, valamint igyekezett a kormányzatnál is lobbizni a magyar vállalkozók igényei mellett, de most ezt új szintre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés