Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor szerint adóemelés vár a gazdagokra Magyarországon

A magyar gazdaság aktuális állapotáról és legnagyobb kihívásairól ír friss blogbejegyzésében Zsiday Viktor, a Citadella Származtatott Befektetési Alap befektetési szakembere. Meglátása szerint Magyarországon tankönyvszerű események sorozata bontakozott ki és az is jól látható, mi vár ránk. Szerinte elkerülhetetlen az adóemelés, és már csak az a kérdés, hogy kinek az adóját emeli meg a magyar kormány.

Budapest Economic Forum 2023 Október 17-én jön a legnagyobb makrogazdasági fórum Budapesten! Tarts velünk: Információ és jelentkezés A befektetési szakember cikke elején röviden összefoglalja, hogy milyen csapdahelyzetbe került a magyar gazdaság és mi is ennek az oka. "Magyarországon nagyjából tankönyvszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés