Előfizetői tartalom

Meglepőt lépett a kormány az infláció elleni harc kellős közepén – Ez sodorja veszélybe a győzelmet?

Mindenkit meglepett a 2024-es adótörvények tervezetében az üzemanyagok jövedéki adójának jelentős emelése. Ez akár a kormány inflációs céljait is veszélybe sodorhatja, hiszen az adóemelés januártól a fogyasztói árakban is megjelenhet. Vagyis az idei évre kitűzött egyszámjegyű infláció továbbra is jó eséllyel teljesülhet, viszont 2024-ben az eddig vártnál lassabban csökkenhet tovább az áremelkedési ütem.

Elindult a kamatcsökkentés – Mi lesz a forinttal és a hitelekkel? Az inflációs kilátások is szóba kerülnek a jövő szerdai Portfolio Signature Klubon. Regisztráljon most ingyenesen előfizetőként! Információ és jelentkezés Elkezdett csökkenni az infláció, erre a kormány váratlant lépett Az utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés